Bilgi Üniversitesi Mimarlık Yüksek Lisans öğrencilerinin düzenlediği “Mekan Konuşmaları” serisinin 68.sinde Geoffrey Bowe bizlerle olacak.
Konuşma Konusu: "Socratic Spaces: Ingress and Egress, Inside and Outside-Setting in Plato’s Dialogues"

İçeri ile dışarı arasında sıkışmışlığımıza bir sanal 'irtifak hakkı' tayin etmeye çalıştığımız bu günlerde, İTÜ Fen Edebiyat Fakültesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü'nde çalışmalarını yürüten Doç.Dr. Geoffrey Bowe, George Stenier'in karşılaştırmalı "Two Suppers" makalesindeki zaman-mekansal iç-dış ikiliğinin çerçevesini, Platon'un Diyalog'ları üzerinden tartışarak genişletecek.

Online Yayın: Zoom Meeting- Postere tıklayarak toplantı linkine erişebilirsiniz.

Meeting ID: 932 1817 7211

Password: 329231

(Konuşma herkese açıktır, katılım 100 kişi ile sınırlıdır.)

Tarih: 22.04.2020 Çarşamba Saat: 18.00