Mekan Konuşmaları No.84 Herkes için Mimarlık "Birlikte Yapmak"

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Yüksek Lisans Programları öğrencilerinin düzenlediği “Mekân Konuşmaları” dizisi başlıyor!

Dönemin ilk, konuşma serisinin 84.sünde Herkes İçin Mimarlık'tan Sarper Takkeci ve Emre Gündoğdu bizlerleydi.

"Herkes İçin Mimarlık Derneği farklı uğraşlardan gönüllü öğrencilerin ve profesyonellerin bir araya gelerek ülke ve dünya genelinde karşılaşılan sosyal sorunları yaratıcı yollarla gündeme getirebildikleri, bu sorunlar hakkında farkındalığı arttırmak ve mimarlık ve tasarım alanlarından çözüm yolları üretmek üzere harekete geçebildikleri bir platformdur."

"Birlikte Yapmak" başlıklı konuşmaları ile Herkes İçin Mimarlık ekibinden Sarper Takkeci ve Emre Gündoğdu ile Herkes İçin Mimarlık'ın işleri üzerinden katılım-mimarlık ilişkisini, alternatif tasarım yapma biçimlerini tartışacağız.

Tarih: 30.11.2021 Salı

(Konuşma herkese açıktır.)