​Bilgi Üniversitesi Mimarlık Yüksek Lisans Programları 2022-23 Akademik Yılı başvuruları

Bilgi Üniversitesi Mimarlık Yüksek Lisans Programları 2022-23 Akademik Yılı başvuruları başlamıştır. Başvuru koşulları, istenen belgeler ile tarihleri, programlarımızın websitesinin ilgili alanlarından öğrenebilirsiniz.

Başvuruları, aşağıdaki linklerden çevrimiçi olarak yapabilirsiniz.

Mimari Tasarım Tezsiz Yüksek Lisans Programı başvurusu için başvuru koşulları ve istenen belgelere bu sayfadan, Mimarlık Tarihi, Teorisi ve Eleştirisi Tezli Yüksek Lisans Programı için ise bu sayfadan ulaşabilir, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Mülakatlar, 15 Haziran 2022 (Erken kayıt), 20 Temmuz 2022 ve 1 Eylül 2022 tarihlerinde yapılacaktır. Haziran mülakatına katılan ve başarılı olan öğrenciler, erken kayıt avantajlarından faydalanacaktır.